Ajankohtaista

Ankkurit ylös

Rantaterassi-Baarpuuria kymmenen kesää luotsannut Päivi Grönroos jatkaa vakaata viuhtomista uusissa ympyröissä. Baarpuurin toiminta jatkuu uusien kippareiden voimin kesällä 2018. 

Uusi ruokalista ja tapahtumat vuodelle 2017 päivitetty!

Vuoden 2017 ruokalista on nyt päivitetty sivuillemme. Samalla laitettiin myös kesän tapahtumat kalenteriin ja siellä onkin kovia nimiä, Apocalyptica nyt etusijalla. Mutta käykäähän tutustumassa!

Kesämenu 2016 ilmestynyt

Ravintolakokemus terassimaisemissa

Päivitimme menun tulevalle kesälle. Luvassa on monenmoista herkkua hyvinkin erilaisiin makuihin. Vai mitä sanoisitte simpukoista tai hummeri bisque’sta? Tarjolla tietty myös tutut klassikot, kuten Rannan burger ja kanakori.

Tsekkaa lista täältä, tutustu tarkemmin ja tule syömään! Avaamme kauden perinteisesti vappuna ja olemme auki ainakin elokuun lopulle.

Nähdään terassilla!

 

Rantaterassi-Baarpuurin kotisivuilla uusi ilme

Muutama vuosi on pitkä aika nettimaailmassa. Niinpä päätimme hieman yksinkertaistaa sivustoamme, sisällöt kuitenkin säilyttäen. Sivuston pitäisi toimia paremmin myös mobiililaitteilla!

Uusittu ruokalista ja vuoden 2016 tapahtumalistaus tullaan päivittämään sivuille kevään aikana. Tapahtumissa on luvassa jälleen erilaisia teemailtoja ruoan ja musiikin parissa sekä tietty Rantapuisto Pluus (huhut kertovat kovista esiintyjistä, mutta kunhan tieto on varmaan niin julkistetaan).

Ja hei, vappuna avataan taas Suomen ehkä kauneimmalla paikalla oleva terassi!